Blog

Estigues al dia de les últimes noticies relacionades amb Whoop
  • Tots
  • Coaching
  • Digital mindset
  • Lideratge
Coaching online efectiu
Coaching

5 avantatges de fer sessions de coaching online

La transformació digital ens ha portat a canviar d’hàbits en el consum de serveis professionals i això també ha arribat a les sessions de coaching personal i professional, on una gran part d’elles s’estan fent per videoconferència. Vols saber quins són els avantatges de fer una sessió online?

Llegir més →
Valors digitals
Digital mindset

Els 5 valors d’un professional digital

L’Era Digital suposarà la fi d’aquelles empreses con estructures organitzatives jeràrquiques i amb models de negoci no adaptats als nous hàbits de consum digitals. El nou professional digital ha d’adoptar 5 valors digitals per tenir èxit. Els vols conèixer?

Llegir més →
Felicitat
Lideratge

Quina és la fórmula de la felicitat duradora?

La felicitat es defineix com un estat de grata satisfacció espiritual i física. Però què ens fa feliços? I si ja som feliços, podem ser més feliços encara? Existeixen diferents tipus de felicitat? En aquesta entrada reflexionarem sobre tot això.

Llegir més →
Lideratge

Quin és el propòsit de la teva vida?

El propòsit es refereix a la raó de ser de la teva vida. Allò que et mou i motiva per arribar a un estat de màxim benestar. Per algunes persones és la felicitat, per altres és allò que dona sentit a la seva vida.

Llegir més →
Coaching

Què és el coaching?

El coaching és el resultat d’integrar fonts de coneixement molt diverses. No té una arrel única sinó que es nodreix d’infinitat de matèries de coneixement amb l’objectiu d’empoderitzar a les persones per obtenir resultats extraordinaris.

Llegir més →
Estigues al dia i rep els últims articles de Whoop Coaching

Loading