Blog

Estigues al dia de les últimes noticies relacionades amb Whoop
  • Tots
  • Coaching
  • Digital mindset
  • Lideratge
Acceptar les pors
Coaching

El valor d’acceptar les teves pors i fer realitat els teus somnis

Tots, tots i cadascú de nosaltres, hem tingut por alguna vegada. No tinguis por d’admetre-ho! Accepta-ho! El problema no està en sentir la por, sinó en tenir-la quan no hi ha un motiu real. Una persona perd la por quan accepta les seves pors. No és qüestió de valentia. És qüestió d’adonar-se que és natural tenir por. És qüestió de confiança i autoestima. Siguem valents, tinguem coratge. Permetem que els nostres somnis es facin realitat.

Llegir més →
Xef conte metàfora coaching
Coaching

Coaching: el conte del xef i la seva filla

Hi ha moments a la vida que tot ens sembla una muntanya. Hi ha moments a la vida que ens queixem de tot adoptant una actitud victimista. Aquest conte del xef i la seva filla et farà remoure el teu interior i veuràs que tot és qüestió de la teva actitud.

Llegir més →
Coaching online efectiu
Coaching

5 avantatges de fer sessions de coaching online

La transformació digital ens ha portat a canviar d’hàbits en el consum de serveis professionals i això també ha arribat a les sessions de coaching personal i professional, on una gran part d’elles s’estan fent per videoconferència. Vols saber quins són els avantatges de fer una sessió online?

Llegir més →
Valors digitals
Digital mindset

Els 5 valors d’un professional digital

L’Era Digital suposarà la fi d’aquelles empreses con estructures organitzatives jeràrquiques i amb models de negoci no adaptats als nous hàbits de consum digitals. El nou professional digital ha d’adoptar 5 valors digitals per tenir èxit. Els vols conèixer?

Llegir més →
Felicitat
Lideratge

Quina és la fórmula de la felicitat duradora?

La felicitat es defineix com un estat de grata satisfacció espiritual i física. Però què ens fa feliços? I si ja som feliços, podem ser més feliços encara? Existeixen diferents tipus de felicitat? En aquesta entrada reflexionarem sobre tot això.

Llegir més →
Lideratge

Quin és el propòsit de la teva vida?

El propòsit es refereix a la raó de ser de la teva vida. Allò que et mou i motiva per arribar a un estat de màxim benestar. Per algunes persones és la felicitat, per altres és allò que dona sentit a la seva vida.

Llegir més →
Estigues al dia i rep els últims articles de Whoop Coaching

Loading