Coaching esportiu

Per a fer créixer i desenvolupar a esportistes, entrenadors. àrbitres i equips esportius i que assoleixin les seves metes esportives i personals donant el millor de sí mateixos i assolint un òptim rendiment i l’excel·lència en la seva pràctica esportiva.

Què és el Coaching esportiu?

És un procés pel qual un coach inspira i potencia als esportistes, entrenadors o equips, ja siguin professionals o amateurs, aflorant tots els seus talents i recursos per tal d’assolir resultats extraordinaris, en un context de màxim nivell i competitivitat.

El coach guia i acompanya a l’esportista o entrenador en l’assoliment dels seus objectius, treballant més enllà dels aspectes tècnics, tàctics o físics i centrant-se en els valors, les emocions i el pensament individual per superar possibles obstacles, creences limitatives, bloquejos mentals, relacions negatives o conflictes.

Mitjançant preguntes, feedback descriptiu i dinàmiques creatives, el coach ajuda al client a assolir una millor autoestima i autoconfiança personals i grupals i un millor clima de l’equip, aconseguint una major cohesió, una comunicació clara i efectiva i un alt nivell de compromís amb els objectius esportius comuns i amb els reptes personals de cada esportista.

Quan necessites Coaching esportiu?

El coaching esportiu és necessari quan un esportista, entrenador o equip esportiu vol augmentar el seu nivell de motivació o autoconfiança, potenciar la seva concentració o conèixer tècniques adequades per treure el seu màxim rendiment.
També és necessari per gestionar millors les pors o emocions davant escenaris adversos o d’alta competitivitat, la gestió de l’estrès o la pressió davant d’unes metes cada vegada més exigents.
Quan es vol redefinir hàbits que limiten el rendiment o facilitar el desaprendre per tornar a aprendre nous patrons de comportament per assolir resultats precisos, ja sigui la superació d’una marca o aconseguir un triomf concret en un partit o competició.
Quan es vol planificar la vida o trobar un nou sentit o propòsit després de la finalització de l’etapa esportiva professional.

Sol·licita una primera entrevista i explica’ns la teva situació

Contacta ja amb nosaltres per agendar una primera entrevista. Volem ajudar-te a assolir els teus èxits esportius l’abans possible.