Coaching executiu

Per a créixer com a líder a la teva organització i obtenir el ple potencial dels teus equips de treball, assolint els objectius del negoci.

Què és el Coaching executiu?

És un procés per potenciar les capacitats directives i les habilitats de lideratge en l’àmbit laboral i que persegueix el benestar del client en la seva organització, així com la millora del seu acompliment i efectivitat i la dels seus equips de treball, assolint resultats per sobre de les expectatives inicials.

Es treballa en projectes de l’àmbit professional, encara que també es poden tractar aspectes de de conciliació laboral i personal i en el que s’alineen els valors personals i corporatius, s’estableixen objectius de creixement i desenvolupament, es valoren diferents alternatives i s’estableixen plans d’acció per a la seva execució i consecució de resultats desitjats.

Mitjançant preguntes, feedback descriptiu i dinàmiques creatives, el coach ajuda al client a convertir-se en la seva millor versió, guiant-lo en la superació d’obstacles, bloqueigs o pors que es presenten en els seus rols directius i de lideratge.

Quan necessites Coaching executiu?

Un Coach no és només útil quan el client s’enfronta a problemes personals o anímics sinó en situacions de desenvolupament i creixement personal per assolir metes per sobre de les seves expectatives.
També pot ser necessari per ajudar a gestionar situacions de canvis d’equips directius, implantar canvis de cultura corporativa, de transformació digital o de l’enfocament del negoci, o per enfrontar-se a situacions de compra de l’empresa o de resultats negatius.
En ocasions en que hi ha una manca de motivació o de propòsit de l’alt directiu, en moment de baixa autoestima o en èpoques personals difícils com un divorci o la defunció d’una persona estimada.
En situacions en que el client necessita simplement clarificar les seves metes, els seus valors o potenciar habilitats per ser la millor versió d’ell mateix.

Sol·licita una primera entrevista i explica’ns la teva situació

Ja sigui de forma presencial o per vídeo-conferència t’explicarem com un procés de Coaching executiu et pot ajudar a aconseguir resultats extraordinaris.