Tallers de lideratge i seminaris

Per a desenvolupar habilitats i competències directives que permetin que els líders guiïn i potenciïn als seus equips en l’assoliment dels objectius propis i de l’organització.

A través de la formació en lideratge i habilitats directives s’aconsegueix aprendre i consolidar coneixements i tècniques per guanyar influència en les persones que composen l’empresa, els grups d’interès i la societat.

La formació en lideratge és una dinàmica de desenvolupament personal i professional que millora les capacitats de gestió i, amb elles, l’efectivitat i la motivació pròpia i dels equips.
La formació consisteix en tenir aprenentatges, fer descobriments, trobar gent i fer relacions, desenvolupar capacitat de raonament i de presa de decisions.
La formació també t’ajuda a saber el nivell actual de les teves habilitats directives, els teus punts forts i els aspectes de millora per fixar-te unes metes i arribar a ser un futur líder ètic, responsable i humà.

Quan necessites un taller o seminari de lideratge per a tu o els teus equips?

Quan voleu aprendre a generar una millor influència en persones i equips de treball.
Quan voleu saber com desenvolupar una visió i portar-la a terme de forma efectiva amb un equip cohesionat.
Quan voleu conèixer la natura, els components, les habilitats i els diferents estils de lideratge que s’han d’aplicar segons la situació de l’empresa.
Quan necessiteu aprendre a motivar a les persones i equips de treball en situacions complicades.
Quan voleu aprendre habilitats de comunicació interpersonal o de presentacions en públic, intel·ligència emocional o tècniques de negociació pròpies d’un líder.
Quan necessiteu aprendre a gestionar millor el vostre temps, comunicar-vos de forma més assertiva o delegar més i millor.

Sol·licita una entrevista i explica’ns quin taller o seminari necessites

Ja sigui de forma presencial o per vídeo-conferència t’explicarem com un taller o un seminari pot ajudar-te a millorar el lideratge en la teva empresa.