Mentoring

El Mentoring és l’art de desenvolupar el potencial de les persones d’una organització a través del coneixement, les habilitats i l’experiència del mentor.

Què és el Mentoring?

El procés de Mentoring consisteix en generar una relació de confiança entre el mentor i el mentee, en la que el primer assisteix, guia i aconsella al segon per a desenvolupar tot el seu potencial de lideratge i millorar de la qualitat directiva.

El Mentor incrementa el capital intel·lectual de l’empresa, difonent coneixements, experiència i relacions per prendre millors decisions i produir millors resultats.

El Mentor accelera la corba d’aprenentatge de nous comandaments, facilita la integració més efectiva de noves incorporacions i ajuda a crear una pedrera de professionals per a la promoció i la successió de llocs clau.

Quan necessites un Mentor?

Quan vols realitzar una transició ràpida de coneixements, habilitats i experiència a un nou alt directiu o comandament intermedi.
Quan vols alinear i desenvolupar el lideratge d’acord a la visió, missió i valors de l’empresa.
Quan necessites augmentar la cohesió, el compromís i la motivació en l’organització
Quan vols augmentar el rendiment i la productivitat dels equips de treball.
Quan sents que com a líder necessites canviar la cultura de l’empresa, millorar el clima laboral o simplement, superar creences que et limiten o bloquejos mentals.
Quan sents que necessites ajuda quan la teva empresa s’estanca o no es desenvolupa el negoci de la forma que estava planificada inicialment.

MENTORIA PER STARTUPS

Per a facilitar el naixement i desenvolupament del potencial dels líders de noves empreses que comencen des de zero

MENTORIA PER A EMPRESES I ORGANITZACIONS

Per a realitzar transicions rellevants de lideratge amb l’objectiu de fer créixer les vendes, desenvolupar nous negocis o guiar a noves generacions en processos de successió d’empreses familiars.

Sol·licita una primera entrevista i explica’ns la teva situació

Contacta ja amb nosaltres per agendar una primera entrevista. Volem acompanyar-te en els teus processos de millora directiva, promocions de líders o de successions.