Life coaching

Per a facilitar el desenvolupament personal o professional i que estigui alineat amb el teu propòsit a la vida.

Què és el Life Coaching o Coaching personal?

És un procés per potenciar les habilitats de la vida diària i que persegueix el benestar de la persona en els diferents àmbits de la seva vida.

Es treballa en projectes de vida, de missió personal, sobre metes a assolir, valorant les diferents alternatives i establint un pla d’acció calendaritzat per a que el client ho executi en temps i forma.

Mitjançant preguntes i feedback descriptiu, el coach ajuda al client a convertir-se en la seva millor versió, guiant-lo en la superació d’obstacles, bloqueigs o pors que es presenten en la seva vida.

Quan necessites un coach personal?

Un Coach no és només útil quan el client s’enfronta a problemes personals o anímics sinó en situacions de desenvolupament i creixement personal per assolir metes per sobre de les seves expectatives.
També pot ser necessari per ajudar a emprendre un nou projecte empresarial o laboral o per enfrontar-se a situacions de canvi laboral o de pèrdua de la feina.
En ocasions en que hi ha una manca de motivació o de propòsit de vida, en moment de baixa autoestima o en èpoques personals difícils com un divorci o la defunció d’una persona estimada.
En situacions en que el client necessita simplement clarificar les seves metes o potenciar recursos o habilitats ocultes que ell mateix desconeix o que amaga i que li poden permetre assolir els seus somnis.

Sol·licita una primera sessió gratuïta

Prova una sessió de Life coaching per videoconferència i veuràs de primera mà com el procés de coaching t’ajuda a prendre consciència i responsabilitat per assolir els teus somnis.