< Tornar al blog

5 avantatges de fer sessions de coaching online

La transformació digital no sap ni de fronteres ni de sectors.
Nacho Martín, CEO de WHOOP Coaching i Consulting
Coaching online efectiu
Imatge de Drazen Zigic en Freepik
La transformació digital i el coaching online

Internet, les connexions de banda ampla sense fil, les videoconferències i altres tecnologies són ja imprescindibles a les nostres vides. Cerquem informació, comprem i treballem des del nostre ordinador personal, la nostra tauleta o el nostre telèfon mòbil intel·ligent. El món actual ens permet accedir online a serveis professionals qualsevol dia, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

La transformació digital dels nostres hàbits de consum ha modificat les nostres conductes i maneres de fer tant a nivell personal com professional i, aquests canvis també han arribat als serveis de coaching. Avui per avui, una part molt important de les sessions de coaching es realitzen mitjançant  videoconferències amb un nivell de qualitat molt satisfactòria en quant a connectivitat, efectivitat i resultats per al coachee.

A través de la videoconferència, el coach pot veure en directe la fisiologia del coachee, analitzar el seu llenguatge corporal, percebre el seu to de veu o calibrar el seu estat emocional, establint una relació de confiança igual o similar a la que pot crear-se en una sessió presencial. Fins i tot, en alguns casos, aquesta “no presencialitat” pot resultar una aliada per persones més introvertides que es senten millor i més segures a casa seva, obrint-se fins i tot més davant de les preguntes del coachee.

Per al coach també és molt avantatjós doncs pot accedir a fer sessions a clients d’arreu del món sense haver de desplaçar-se, guanyant temps i efectivitat.

Quins són els 5 principals avantatges per al coachee?

1. Comoditat i flexibilitat: aquest avantatge és evident ja que només necessites un ordinador, una tauleta o un telèfon mòbil per poder fer una sessió de coaching i no només des d’un despatx o des de casa, sinó a l’aire lliure o dins del teu cotxe. Si estàs de viatge o de vacances, et permet assistir online a la teva sessió i no haver de perdre-te-la o ajornar-la.

2. Estalvi important de temps: evites desplaçaments i només has de dedicar al coaching el temps just dedicat a les teves sessions online.

3. Més opcions i alternatives: al fer la sessió online, pots optar a coaches de fora de la teva ciutat i fins i tot, d’àmbit internacional, als que d’altra forma no podries accedir, podent escollir el coach que més et convingui per la seva trajectòria, certificats o especialització, si volguessis. 

4. Més anònimes i confidencials: ningú et veurà accedir a un despatx d’un coach ni trobaràs a ningú de camí cap a la teva sessió de coaching.

5. Pot ser més econòmica: segons el coach, pots accedit a unes tarifes de coaching més barates ja que el coach potser també estalvia desplaçaments, s’organitza millor les seves sessions i tal vegada, s’estalvia despeses de lloguer de sales per fer les teves sessions.

El coaching és una potentíssima eina de desenvolupament personal per aconseguir canvis rellevants, superar obstacles, prendre consciència de l’important a la vida i arribar a ser la millor versió de tu mateix o de tu mateixa,  Si vols saber més sobre les sessions de coaching online, escriu un email a info@whoopcoachimg.com o truca’ns al telèfon mòbil +376 396757.

 

Comparteix:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sobre l’autor
Nacho Martín

Nacho Martín

CEO i fundador de Whoop Coaching i Consulting.

Life Coach | Coach executiu | Coach d’equips i sistemes.

Mentor i desenvolupador de líders
Expert en Banca i finances | Transformació digital | Experiència global.